Robbert Hakvoort wint Turfschip toernooi en de eindranking!

Zaterdagavond was alweer het laatste singeltoernooi van het seizoen. Op deze avond is ook de ranking beslist, Robbert bleek de meest constante dit seizoen.

De finale werd gespeeld tussen Ron de Jong en Robbert Hakvoort, Robbert won de finale met 5-1 en stond het hele toernooi sterk te gooien o.a. 3 100+ finishes.

De derde plek ging naar Henk Hakvoort.
In de verliezersronde won Johan Schuurman van Michel IJsakkers.

Op zaterdag 8 juni spelen we het laatste toernooi van het jaar, familiedarten!! Dus trek je oom, tante, broer mee naar het dartbord.
Deze laatste speelavond worden ook de prijzen uitgereikt aan de nummers 1,2 en 3 van de seizoensranking.


Gebroeders Schuurman winnen koppeldarten in 't Turfschip!

Zaterdagavond 13 april hebben we weer gedart. De opkomst was ditmaal wat magertjes, maar dat kon de pret niet drukken.

De gebroeders Schuurman wonnen in de finale met 4-3 van het aanstaande Party Animals koppel Roy van 't Lith en Brent Plaisier. De 3e plek ging naar het koppel Ron en Jinse.

In de verliezersronde stonden de Turfschip debutanten Remco Wouters en Rémon Bosman in de finale, helaas voor hen moesten ze het onderspit delven tegen het koppel Lars Plaisier en Sem Koot.

De hoogste uitgooi van de avond was een prachtige 147 van Johan Schuurman.Robert Hakvoort wint darttoernooi in zaal ‘t Turfschip!

Zaterdagavond hebben we weer gedart in 't Turfschip, Robert Hakvoort kroonde zich tot winnaar van het toernooi.
De organisatie had de schappen van lokale grootgrutter leeg gekocht om zo weer een aantal rijkelijk gevulde boodschappenpakketten samen te stellen voor de winnaars van deze avond.
De opkomst was deze zaterdag wat aan de lage kant (20 man), maar dat mocht de pret niet drukken.

In de winnaarsronde werd de halve finale gespeel tussen Ron de Jong en Sander de Vries, Sander leek de wedstrijd te winnen maar Ron vocht zich sterk terug en won zo de wedstrijd met 4-3. In de andere halve finale won Robert van Bart Groen in 't Wout met 4-1. In de finale was Robert duidelijk te sterk voor Ron, al kreeg Ron nog zijn kansen. Robert won met 5-3.
De finale van de verliezersronde was een onderonsje van de mannen die normaliter in het Govert van Tilburgpark darten, te weten Daan Koot en Johan van Capel. Daan won de finale van zijn teammaat.
De hoogste uitgooi van de avond was 127 van Johan Schuurman, de mooiste was 126 op de bulls-eye door Bart.


Tim van de Hoorn & Ron van Oostwaard winnen koppeldarten in 't Turfschip!

Zaterdagavond 16 februari was er weer een gezellig darttoernooi in Zaal t’ Turfschip in Nieuwkoop, ditmaal werd er een koppel darttoernooi gespeeld.
Deze avond wisten 44 darters zaal ’t Turfschip weer te vinden waar om 8 uur de eerste wedstrijdpijlen richting het dartbord gegooid werden in de verschillende poules.
Na de poulewedstrijden werd er gestart met de knock-out fase onderverdeeld in een winnaars- en verliezersronde.

In de winnaarsronde werd de finale gespeeld tussen het koppel Roy/Brent en Tim/Ron. Deze finale werd een eenzijdig wedstrijd, Tim/Ron bleken duidelijk te sterk en wonnen dan ook overtuigend met 4-0. De 3e plek ging naar het koppel Ron/Jinse zij wonnen van Dirk/Yannick nadat beide de halve finale verloren hadden.
In de verliezersronde won het koppel Stefan/Dannis de finale van het de gebroeders Schuurman.


Nick van der Linden wint het open Nieuwkoop 2019!

Het open Nieuwkoop 2019 is gewonnen door Nick van der Linden. In een spannende finale versloeg hij Tim van der Hoorn met 5-3.

Zaterdagavond 19 januari is het open Nieuwkoop 2019 gespeeld. Op deze dartavond kwam er weer een mooi deelnemersveld met darters naar zaal 't Turfschip in Nieuwkoop. Van competitiespelers tot darters die na het zien van het WK darten ook zelf een dartpijltje wilde gooien. Iedereen kon weer een hoop wedstrijden spelen.

Na de poulefase werd er gestart met de winnaar- en verliezersronde. In de halve finale van de winnaarsronde won Nick van der Linden met 4-1 van Nick Vork en in de andere halve finale won Tim van der Hoorn na een spannend gevecht met 4-3 van Chris Schuurman. In de finale won Nick met 5-3 van Tim door de wedstrijd te besluiten met een prachtige 119 finish nadat hij eerder in deze finale ook een 136 finish had gegooid. De 3e plek in de winnaarsronde was voor Chris.

In de verliezersronde won Rick van der Weijden met 3-0 van Remco Schoonenwolf.


Tim van der Hoorn wint laatste darttoernooi 2018!

Afgelopen zaterdag is het laatste darttoernooi in zaal 't Turfschip in Nieuwkoop gespeeld. In de finale won Tim van der Hoorn in een spannende finale met 4-3 van Cees Buik. De 3e plek ging naar Sander de Vries.

In de verliezersronde won Rene van Veen van teamgenoot Jos van der Broek.

Alle winnaars gingen met mooi gourmetschotels naar huis voor de kerstdagen.

Volgende toernooi is zaterdag 19 januari. We spelen dan voor het Open Nieuwkoop om de wisselbokaal.


Moreno & Brent winnen koppeldarten in 't Turfschip!

Zaterdagavond 17 november was er weer een gezellig darttoernooi, ditmaal een koppeldarttoernooi.

In de winnaarsronde werd de finale gespeeld tussen Ron & Jinse en Brent & Moreno, Brent & Moreno waren duidelijk een maatje te sterk en wonnen de finale dan ook overtuigend met 5-1.
De 3e plek ging naar het koppel Tilly & Johan zij wonnen van Raymond & Julien in de strijd om de 3e plek.

In de verliezersronde won het koppel Johan & Chris met 3-0 de finale van het koppel Erica & Henri.

Zaterdag 22 december spelen we weer een singeltoernooi, we spelen dan voor de befaamde gourmetschotels.


Ron van Oostwaard wint in 't Turfschip!

Het 1e darttoernooi van het nieuwe seizoen is gewonnen door Ron van Oostwaard. In de finale versloeg hij Robert Hakvoort met 5-3.

De 3e plaats was voor Chris Schuurman die van Martijn Stuivenberg won. In de verliezersronde wist Wesley Stunnenberg in een ware thriller de overwinning op te eisen door met 4-3 van Rene van Veen te winnen.

De hoogste uitgooi van de avond werd gegooid door Raymond Stikkelorum, 115.

Alle winnaars gingen weer naar huis met mooie prijzenpakketten.

Het volgende toernooi is zaterdagavond op 17 november. We spelen dan een koppeltoernooi (mocht je geen koppelmaat hebben, stuur even een berichte aan ons).


De data voor het nieuwe seizoen zijn bekend!


De laatste speelavond van het dartseizoen 2017-2018 in zaal t' Turfschip in Nieuwkoop is afgelopen zaterdagavond gespeeld.

We speelden een koppeltoernooi welke is gewonnen door Tibor & Raymond, zij wonnen in de finale van de broers Wesley & Yannick Stunnenberg. De 3e plek ging naar het koppel Nick & Angelique.

In de verliezersronde won het koppel Remco & Rene van Jinse & Ron.

Ook zijn de prijzen uitgereikt voor het ranking seizoen 2017-2018:
Winnaar overall klassement: Ron de Jong


Meeste 180ers: Chris Schuurman
Hoogste Finish: Rene Sassen (160)

Voor nu gaan wij even op vakantie en hopen jullie in september weer terug te zien!!


Michel en Jasper winnen koppel darten in 't Turfschip!!

Zaterdagavond 28 april is er een koppel darttoernooi gespeeld in Zaal 't Turfschip in Nieuwkoop welke is gewonnen door het koppel Michel en Jasper. Zo daags na de verjaardag van onze Koning was er een mooie opkomst van 27 koppels welke er zoals gebruikelijk weer een gezellige dartavond van maakte.

Het toernooi startte met een poulefase waarna de nummers 1 en 2 zich plaatste voor de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 voor de verliezersronde. In de winnaarsronde werd de finale gespeeld tussen Michel/Jasper en Peter/Rene, in deze finale waren Michel en Jasper duidelijk de betere en zo wonnen ze de finale met 5 - 2. De 3e plek in de winnaarsronde ging naar het koppel Roy en Henk.

In de finale van de verliezersronde won het koppel Erik/Jorrit met 4-3 van Joop/Dave. De hoogste uitgooi van de avond is gegooid door Lars, een 128 finish.

Het volgende toernooi is alweer op zaterdag 12 mei, we spelen dan een singel 501. zaal open om 19:00 uur, start toernooi 20:00.


Jasper van Doorn wint in 't Turfschip!!

Zaterdagavond 24 maart is er weer gedart in Zaal 't Turfschip in Nieuwkoop welke is gewonnen door Jasper van Doorn. Op deze speelavond was er een opkomst van 23 darters die er met elkaar weer een gezellig avondje darten van maakten. Er werd gestreden om boodschappenpakketten.

De halve finales in de winnaarsronde gingen tussen Jasper en Melvin van Beek (3-0) en Ron de Jong en Tim van Capel (3-0). In de finale begon Jasper uitstekend aan zijn partij en zo nam hij al snel een 3-0 voorsprong. Ron kwam vervolgens goed terug door 2 uitstekend legs op rij te gooien maar het was niet genoeg, Jasper besloot de finale met een prachtige 126 finish op de bulls-eye, dit was meteen de hoogste finish van de avond. De 3e plek was voor Tim.

Door het behalen van de finale heeft Ron zijn koppositie verstevigd voor de Ranking 2017-2018, hij wordt op gepaste afstand gevolg door Robert Hakvoort en Chris Schuurman. In de finale van de verliezersronde won Danny van der Linden met 3-0 van Rene Sassen.

Zet zaterdag 28 April in de agenda want dan is het volgende darttoernooi. We spelen een koppel darttoernooi (mocht je geen koppelmaat hebben, stuur ons dan een berichtje), zaal open om 19:00 uur, start toernooi 20:00.


Chris Schuurman wint in 't Turfschip!

Zaterdagavond is er weer gedart in Zaal 't Turfschip in Nieuwkoop. Ditmaal werd er gestreden om boodschappenpakketten.

De halve finales in de winnaarsronde gingen tussen Chris en Erik (3-1) en Gilbert en Ron (1-3). In de finale was Chris duidelijk te sterk voor Ron en hij won de finale met 4 0. De 3e plek ging naar Gilbert.

In de verliezersronde won Remco in de finale van Rene.

Zet zaterdag 24 maart in de agenda want dan is het volgende darttoernooi. We spelen een singel 501, zaal open om 19:00 uur, start toernooi 20:00.


Familie Schuurman wint familiedarten in 't Turfschip!

Zaterdagavond was het weer tijd voor het jaarlijkse familiedarten in zaal 't Turfschip in Nieuwkoop. 18 familie's om en nabij Nieuwkoop hadden hun beste darters verzameld en maakten er met elkaar weer een gezellig darttoernooi van.

De finale in de winnaarsronde werd gespeeld tussen de familie Schuurman en familie van der Linden. Het werd een mooie finale waarbij van der Linden op 2 - 0 voorsprong kwam, de Schuurmannen herpakte zich en wonnen de finale vervolgens met 4 - 2. De 3e plek in de winnaarsronde ging naar de familie Plashuis (Roy / Daan).

In de verliezersronde won de familie de Jong van familie van Beek. De derde plek ging naar familie Blokhuizen.

Zaterdag 17 februari is alweer het volgende toernooi in Zaal 't Turfschip. We spelen dan een singel toernooi. Zaal open om 19.00 uur, start toernooi rond 20.00 uur.


Alex Plaisier wint in 't Turfschip!

Afgelopen zaterdag is het laatste darttoernooi van 2017 gespeeld in Zaal ’t Turfschip welke is gewonnen door Alex Plaisier. Op deze speelavond was er een opkomst van 26 darters waarvan Alex uiteindelijk de beste was. De verliezersronde werd gewonnen door Melvin van Beek.

Na de poulefase werd er gestart met de knock-out fase waarin de halve finales werden gespeeld tussen Johan Schuurman & Ron de Jong 0-3 en Daan Koot & Alex Plaisier 2-3. In de finale was Alex, toegejuicht door zijn fanatieke aanhang, duidelijke de sterkste en won de finale met 4-1 van Ron. De 3e plek werd gewonnen door Johan hij won van Daan.

In de finale van de verliezersronde won Melvin van Beek met 3-1 van Danny Akkerboom.


Nick van der Linden & Julien Heruer winnen koppeldarten in 't Turfschip!!

Op de 11e van de 11e was er wederom een gezellig darttoernooi in zaal 't Turfschip in Nieuwkoop. Ditmaal streden 22 koppels om de overwinning.

In de winnaarsronde werd de finale gespeeld tussen de koppels Nick van der Linden/Julien Heruer en Chris Brouwer/Tibor Hogervorst. Nick en Julien bleken duidelijk de sterkste en wonnen deze finale met 5-1. De 3 plek ging naar het koppel Daan Koot/Roy van Lith.

De verliezersronde werd gewonnen door het koppel Johan Schuurman/Ron de Jong, zij wonnen in de finale met 3-2 van Michel Ijsakkers/Marcel Padding.


 

Sander de Vries wint in 't Turfschip!

Het tweede darttoernooi van het seizoen in Zaal ’t Turfschip is gewonnen door Sander de Vries. Deze speelavond was er een opkomst van 25 darters waarvan Sander uiteindelijk de beste was. De verliezersronde werd gewonnen door Julien Heruer. De hoogste uitgooi van de avond werd gegooid door Ron de Jong 145.

Na de poulefase werd er gestart met de knock-out fase waarin de halve finales werden gespeeld tussen Chris Schuurman & Robert Hakvoort 2-4 en Sander de Vries & Ron van Oostwaard 4-3. In de finale pakte Robert een 4-1 voorsprong maar vergat hij het af te maken. Sander kwam terug en eindigde de wedstrijd met twee uitstekende legs en pakte zo de winst 5-4. De 3e plek werd gewonnen door Ron hij won met 3-2 van Chris.

In de finale van de verliezersronde won Julien Heruer met 3-0 van Henri Oostveen.


 

Robert Hakvoort wint seizoens-opening in 't Turfschip!

Zaterdagavond 23 september zijn we weer begonnen aan het nieuwe dartseizoen in Zaal ’t Turfschip. Deze eerste speelavond was er een mooie opkomst met 31 deelnemers waarvan Robert Hakvoort uiteindelijke de beste was. Hij won de finale met 4-2 van Roy van Lith. De hoogste finish van de avond werd gegooid door Rene Sassen 160.

In de halve finales won Roy van Henk Hakvoort, in de andere halve finale won Robert van Chris Schuurman welke nog wel de 3e plek winst te bemachtigen door van Henk te winnen.

In de finale van de verliezersronde won Ron de Jong met 3-0 van Stefan Pouw


 

Johan Schuurman wint Ranking 2016/2017 in 't Turfschip!

Na de poulefase werd er rond 10 uur gestart met de knock-out fasen waarbij Johan Schuurman tegen Rene Sassen (4-0) en Dirk Kranenburg tegen Chris Schuurman (4-2) de halve finales speelden. In de finale won Johan met 5-3 van Dirk, Chris won met 3-0 van Rene en pakte hiermee de 3e plek.

In de verliezersronde werd de finale gespeeld door Remco Schoonenwolf en Bas Stuivenberg. Remco won de spannende finale met 3-2. De hoogste uitgooi van de avond werd gegooid door Bas Stuivenberg (123).

Na 7 singel toernooien met een totaal aantal individuele deelnemers van 83 was Johan Schuurman de winnaar van de overall ranking 2016-2017, de 2e plek was voor Ron de Jong en de 3e plek voor Nick van der Linden.


 

Max de Jong wint in 't Turfschip!

Zaterdagavond 15 april was er weer een darttoernooi in het Turfschip. Deze speelavond was er een mooie opkomst van 33 deelnemers waarvan Max de Jong uiteindelijk de beste was. Hij won de finale met 5-3 van Michael Winters. De hoogste finish van de avond kwam ook op het conto van Max 124.

Om 8 uur ging het toernooi van start met de poulefase waarbij de nummers 1 en 2 naar de winnaarsronde gingen en de nummers 3 en 4 mochten met elkaar strijden in de verliezersronde.

Uiteindelijk wisten in de winnaarsronde teammaatjes Max de Jong en Michael Winters de finale te bereiken door te winnen van Tim van der Hoorn en Ron de Jong. In de finale was Max de betere, hij won de finale met 5-3. De wedstrijd om de derde plek werd gewonnen door Ron.

Zaterdag 20 mei is het volgende toernooi in Zaal 't Turfschip. Zaal open om 19.00 uur, start toernooi rond 20.00 uur. Iedereen is welkom, kosten € 5,-.


 

Gebroeders van der Linden winnen Familie darten in 't Turfschip!

Zaterdagavond 18 januari was het Familie koppel darten in het Turfschip. Met een opkomst van 20 koppels was er een mooi deelnemersveld.

Om 8 uur ging het toernooi van start met de poulefase. Na mooie en spannende wedstrijden werden de nummers 1 en 2 ingedeeld in de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 in de verliezersronde

Na de knock-out ronde bleven de gebroeders van der Linden en de gebroeders Schuurman over. In de poule moesten ze tegen elkaar en nu treffen ze elkaar weer in de finale. Na een spannende finale wisten de gebroeders van der Linden te winnen met 3-4

Het toernooi van 18 febuari 2017 gaat helaas niet door.


 

Moreno Blom wint in 't Turfschip!

Zaterdagavond 10 december is het 4e toernooi van het jaar in het Turfschip gespeeld. Met een opkomst van 36 darters was er een mooi deelnemersveld. Er werd gestreden om heerlijke gourmet schotels welke mede mogelijk zijn gemaakt door Slager Marco Ridder uit Alphen aan den Rijn.

Om 8 uur ging het toernooi van start met de poulefase. Na mooie en spannende wedstrijden werden de nummers 1 en 2 ingedeeld in de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 in de verliezersronde

Uiteindelijk wisten in de winnaarsronde Moreno Blom en Peter van Kessel de finale te bereiken door te winnen van Brent Plaisier en John Sassen. In de finale was Moreno duidelijk de betere, hij won de finale eenvoudig met 4-0. De wedstrijd om de derde plek werd met 3-0 gewonnen door Brent.

In de verliezersronde werd de finale gespeeld door Yannick Stunnenberg en Melvin van Beek. In een zenuwslopende wedstrijd wist Yannick uiteindelijk het snelst de laatste dubbel te gooien en won zo de partij met 3-2.

De hoogste finish van de avond was van Yannick Stunnenberg met een 129 uitgooi.

Het volgende toernooi is op 21 januari 2017 en dan gaan we familiedarten. Dus zoek alvast je dartende familielid op waarmee je samen wilt gaan koppelen en dan maken we er weer een gezellig avondje darten van.


 

Nick v/d Linden wint weer in 't Turfschip!

Zaterdagavond 19 November is het 3e toernooi van het jaar in het Turfschip gespeeld. Met een opkomst van 23 darters was het minder druk dan het voorgaande toernooi, maar de gezelligheid was er niet minder om.

Om 8 uur ging het toernooi van start met de poulefase. Na mooie en spannende wedstrijden werden de nummers 1 en 2 ingedeeld in de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 in de verliezersronde.

Uiteindelijk wisten in de winnaarsronde Johan Schuurman en Nick v/d Linden de finale te bereiken door te winnen van Julien Heruer en Moreno Blom. In de finale ging het tot 1-1 gelijk op, maar daarna wist Nick met goed spel uit te lopen naar een 5-1 overwinning. Hierdoor pakte Nick de 2e toernooizege op rij.

In de verliezersronde werd de finale gespeeld door Dirk Kranenburg en Henri Oostveen. In een spannende wedstrijd wist Dirk de zenuwen het beste in bedwang te houden en de partij te winnen met 3-2.

De hoogste finish van de avond was van Moreno Blom met een 109 uitgooi.

Het volgende toernooi is vanwege de drukke decembermaand een week eerder namelijk op Zaterdag 10 December. Iedereen is weer welkom en de kosten per persoon zijn 5 euro.


 

Nick v/d Linden wint in 't Turfschip!

22102016

Zaterdagavond 22 oktober is er weer gedart in Zaal ’t Turfschip in Nieuwkoop. Deze tweede speelavond was er een mooie opkomst van 48 deelnemers waarvan Nick uiteindelijk de beste was. Hij won de finale met 5-4 van Brent Plaisier. De hoogste finish van de avond werd gegooid door Gerard Bak 144.

Rond acht uur werd er gestart met 16 poules waarbij de nummers 1 en 2 zich plaatsten voor de winnaarsronde en de nummers 3 voor de verliezersronde.

In de winnaarsronde werden de halve finales gespeeld tussen Nick van der Linden en Tim van de Poel en in de andere halve finale een broederstrijd tussen Brent Plaisier en Lars Plaisier. Nick en Brent wonnen hun halve finale waarna zij een spannende finalepot tegen elkaar gooide welke eindigde in een 5-4 overwinning voor Nick. Lars pakte de 3e plek in de winnaarsronde door van Tim te winnen.

In de verliezersronde won Luc van der Meer de halve finale van Remco Schonerwolf en won Johan Breur de andere halve finale van Reffles Mulders. In de finale was Luc te sterk voor Johan en won zo de verliezersronde, de 3e plek in de verliezersronde was voor Remco.

Zaterdag 19 november is het volgende toernooi in Zaal 't Turfschip. Zaal open om 19.00 uur, start toernooi rond 20.00 uur. Iedereen is welkom, kosten € 5,-. Kijk ook eens op onze website www.dartennieuwkoop.nl.


 

We gaan weer bijna van Start!!!
Nieuw seizoen nieuwe kansen......
Zullen de broertjes Plaisier weer domineren, of kunnen Moreno, Johan of de rest ze het vuur aan de schenen leggen.
Afgelopen jaar 103 verschillende deelnemers, gaan we dat dit jaar weer halen....

Wij hebben er in ie iedergeval weer veel zin in.
Dit jaar ook weer een hoop mooie prijzen
(van bekers, dinnerbonnen tot dartspullen. Dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de gulle sponsors)


 

1ste-teskt-plaatje